Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Balatoni szállás lehetőségek fórum 64207 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Balatoni szállás lehetőségek fórum 64207 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Balatoni szállás lehetőségek fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: balatoniszallas.tlap.hu » balatoniszallas.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Óvatosan!! hozzászólására
Siófokon a annaapartmansiofok.hu/ holnapon hirdetett apartmanok átverések, ezért senkinek sem ajánlom!! Csalóként tüntetik fel őket más pórul járt vendégek is különböző portálokon, amire mi is csak későn jöttünk rá! A hétvégére lefoglaltuk az oldalukon feltüntetett Tünde házat, 10 000 Ft foglalót másfél hónappal előtte átutaltuk, majd az utazás előtti napon a részletek felől érdeklődve elérhetetlenné váltak telefonon. A kiadó korábban Török József néven mutatkozott be. Később új számról próbálkozva kiderült, hogy az általunk lefoglalt Tünde apartman nem is kapott engedélyt, nem üzemel. Az indulás napján felajánlott egy állítólagos családi nyaralót, ahol megszállhatunk. Feltételezzük ez is kamu volt mivel semmit nem tudtunk róla, se a címét, se semmit, viszont ígérte, hogy ha nem tartunk rá igényt visszafizeti a foglalót, természetesen ezt követően újra elérhetetlenné vált, a foglaló visszafizetése a mai napig nem történt meg.
További figyelmeztető jel a google a számlaszámuk beírásával kidobja az óvá intő kommenteket miszerint ne utaljanak ide, mert ez is kamu: 11773432-00869353, természetesen ezeket a bejegyzéseket folyamatosan törlik.
Nevük: Török József/Török Rita
Telefonszám: 0670/5000-888
Tuti menü