Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Balatoni szállás lehetőségek fórumon
részletek »

Balatoni szállás lehetőségek fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Balatoni szállás lehetőségek fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: balatoniszallas.tlap.hu » Balatoni szállás lehetőségek fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Lovasz Attila2014.08.02. 23:00 | Válaszolok | #71472
Lovasz Attila

Kedves Zsidi Orsolya!

Alapvetően nehogy mar mi érezzük kellemetlenül magunkat ,hogy visszamondjuk a szállást !Megnyugtatlak nem csak mi tesszük ,hanem mindenki . Ugyanis mindenki elfogadja a 1-2 éjszakás vendéget biztosíteknak,majd ha jön egy jobb foglalás visszamondjak a szállást .Legalabb a ti es pár itt egymásra talált jómadár miatt megtanultam,hogy fiatal tarsagoknak ,egy két éjszakás vendégnek ,lánybúcsúra soha nem fogom kiadni többet a szállást .Nagyon jo tanulopenz volt mindegyik eset ! Az egész lavinát ,es posztolgatást lejáratását te inditottad el,aminek természetesen meglesznek a jogi következményei . Lehet így 1 év után ,de a hazugsagaidat nem fogom annyiban hagyni.Pár dolgot te is elfelejtesz megemlíteni a posztodban. Pl azt ,hogy szallasotok lett volna ,sőt sokkal jobb mint amit lefoglaltatok..Vaak épp belefutott azok egy nepperbe aki olcsóbban talált helyet nektek!A foglalot meg 3 napon belül megkaptatok.Nembeszelve ugye a megállapodásunkról ,amiben en teljesítettem te meg hazudtal.Minden évben van belőletek 1-2 ,de addig fogom írni a feljelentéseket míg el nem folytok. Nekem ez kártérítés szempontjából csak jo lesz ,mert alapvetően leszarom az ilyen semmirekellő embereket akik erre szánnak időt! Még mindig azok miatt szeretem a vendéglátást es turizmust akik miatt megéri csinálni ,es boldogok ,hogy itt lehettek . Hal istennek ebből van a több ! Ti meg posztolgassatok a 10 e Ft visszafizetett előlegert amit visszakaptatok maradéktalanul mindannyian!

Minden jót neked is!

Lovasz Attila2014.08.02. 22:21 | Válaszolok | #71471
Lovasz Attila

Attila Lovasz
Kedves \Hölgyem\Szenczné Bocsó Éva!

Gondoltam leírom az én álláspontom is ezzel a szörnyű cselekménnyel kapcsolatban! Úgysem jött egy komment sem erre a litánia posztra ,szeretnek en az első lenni.A szállást eleve nem a Rita mondta vissza , hanem én . Majd ezt követően mégis őt zaklatta telefonon ,többször lekurvázva mocskos féregnek, tetűnek nevezve fenyegette a létező összes hatósággal ,tettlegességel,,holott semmi szabályellenes tevékenységet nem követtünk el. A szállás visszamondása jogunkban áll . A szépkártya elfogadása márciusban is kérdéses volt,senki nem mondta azt magának ,hogy az érkezésükig bevezetjük a szolgáltatást. A weboldalon sem egyéb más portálon nem szerepel erre utaló tevékenység . A 6 fő helyett 8 főnek kiadott apartman is hazugság , hiszen 20 főnek adtuk ki az egész hazát ,és itt lévő vendégeink hosszabbították meg a szállásigényüket 1 héttel.Az előleg visszafizetése nem okozott volna különösebb gondot,viszont én előre jeleztem önnek ,hogy külföldi devizaszámláról fog visszautalása kerülni a 16 e Ft. Ön nem adott se iban,se swift kódot es amit mi szedtük le a netről iban szám hibás volt hu49 helyett hu10 azt magának kellett volna elküldeni a sokadik könyörögés után . Az emailekből csemegezve magát minősíti!Ehhez nincs mit hozzafűzni,hiszen egy ilyen posztot is csak olyan ember rak ki és próbálja lejáratni a másikat aki mérhetetlenül boldogtalan és keserű. Több ezer embert szállásolunk el egy évben ,probléma es gond mindig is lesz. Van olyan vendég akinek mindenhogy jó , es van olyan akinek a csillagokat is le hozhatjuk az sem jó.Vannak akiket hidegen hagy a szállás visszamondása. ,es vannak ezek a reakciók .Ezt elfogadtuk és nem foglalkozunk az ilyen jellegű pocskondiázással.A személyeskedő mailek csak az ön hibájából kerültek személyeskedő kategóriába!én mindvégig higgadtan kezeltem ezt az ügyet. A sz.jogok megsértését meg bízzuk a bíróságra . A feljelentést ugyanis megtettük,és kaptunk is értesítést ,hogy áthelyezték a bíróságra ügyünket.

Minden jót kedves Éva!

Óvatosan!!2013.08.05. 13:26 | Válaszolok | #64207
Óvatosan!!

Siófokon a annaapartmansiofok.hu/ holnapon hirdetett apartmanok átverések, ezért senkinek sem ajánlom!! Csalóként tüntetik fel őket más pórul járt vendégek is különböző portálokon, amire mi is csak későn jöttünk rá! A hétvégére lefoglaltuk az oldalukon feltüntetett Tünde házat, 10 000 Ft foglalót másfél hónappal előtte átutaltuk, majd az utazás előtti napon a részletek felől érdeklődve elérhetetlenné váltak telefonon. A kiadó korábban Török József néven mutatkozott be. Később új számról próbálkozva kiderült, hogy az általunk lefoglalt Tünde apartman nem is kapott engedélyt, nem üzemel. Az indulás napján felajánlott egy állítólagos családi nyaralót, ahol megszállhatunk. Feltételezzük ez is kamu volt mivel semmit nem tudtunk róla, se a címét, se semmit, viszont ígérte, hogy ha nem tartunk rá igényt visszafizeti a foglalót, természetesen ezt követően újra elérhetetlenné vált, a foglaló visszafizetése a mai napig nem történt meg.
További figyelmeztető jel a google a számlaszámuk beírásával kidobja az óvá intő kommenteket miszerint ne utaljanak ide, mert ez is kamu: 11773432-00869353, természetesen ezeket a bejegyzéseket folyamatosan törlik.
Nevük: Török József/Török Rita
Telefonszám: 0670/5000-888

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü